Time to love the way you look!

Astăzi am adunat o colecţie de outfit-uri cu piese vestimentare şi accesorii care încorporează franjurile. Aşa cum ai observat deja prin magazine şi diverse editoriale, franjurile apar în toate lungimile şi stilurile, aşa că, indiferent dacă tinuele în care te simţi bine sunt cele pe note subtile de stil sau, dimpotrivă, pe note excentrice, există o mulţime de modalităţi de a face acest trend flexibil şi funcţional pentru orice gust şi stil personal.

Dacă eşti destul de indrazneaţă să abordezi aceaste variante de outfit-uri cu franjuri, te asigurăm că tendinţa este încă în vogă, indiferent cum alegi să o foloseşti în ţinutele tale. Franjurile funcţionează ca un accesoriu, o podoabă care adaugă un aer un pic dramatic dar şi de feminitate oricărei ţinute. De la pulovere până la rochii de seară, genţi, portofele, încălţăminte, rochii, cercei, franjurile îşi dezvăluie aspectul versatil la orice tip de îmbrăcăminte posibil.

Poţi, de asemenea, să abordezi franjurile în moduri mai conservatoare şi să arăţi foarte chic. Pentru acele note subtile de stil despre care spuneam, ia în considerare un accesoriu franjurat, cum ar fi cerceii sau un colier „statement” sau o eşarfă, mai degrabă decât o piesă vestimentară predominantă cum ar fi fusta, rochia sau pantalonii. Alege accesoriul franajurat în aceleaşi tonuri de culoare cu restul hainelor din ţinută, aşa vei obţine un accent pe siluetă şi o micşorare a efectului „încărcat” al franjurilor. La fel, pentru amprente stilistice discrete dar memorabile, poţi purta franjuri la cizme, sau la un clutch sau la pantofi model Oxford.

Hai să vezi outfit-urile cu franjuri preferate de noi şi să găseşti de aici inspiraţia şi ideile cele mai potrivite cu personalitatea şi stilul tău de viaţă! Dacă ai nevoie de mai multă inspiraţie, contactează-ne aici sau pe Facebook.

Ideile noastre pot să îţi transforme propria ta garderobă în zeci de outfit-uri noi. Direct din dulapul tău, construim ţinute noi, chic, potrivite cu tine. Te vei bucura mai ceva decât de o sesiune de shopping la mall! Garantăm bucurie maximă!