Time to love the way you look!

despre noi

Ne bucura si pasioneaza frumosul si, mai ales, dorim sa il impartasim cu tine!

Suntem patru prietene vesele care si-au unit pasiunile, experienta, simtul estetic si organizatoric si au deschis un atelier de organizare, re-modelare si completare a garderobei. Zambetul tau la finalul intalnirii cu Atelier 4 este ceea ce ne incurajeaza si ne multumeste cel mai mult.

Atelier4 este felul nostru de a crea o lume mai agreabila si mai echilibrata, de a aduce mai multa frumusete si naturalete, cu mai putin stres, fara risipa si investitii inutile. Prin consultanta acordata, Atelier 4 te ajuta sa economisesti bani si timp. Ceea ce initial poate parea un cost in plus, se dovedeste de fapt o investitie in relaxare, liniste, mai mult timp si mai multa incredere in tine.

Serviciile noastre sunt pentru oameni obisnuiti, la fel ca noi, dinamici, cu viata sociala activa, care isi doresc sa se imbrace fain si cu stil.

Fie ca alegi o simpla “curatare” si organizare a dulapului, sau compunerea de tinute, fie ca ai nevoie de asistenta la sedintele de shopping, Atelier 4 iti ofera sprijin si idei in transformarea sau definirea stilului personal, identifica articolele care iti lipsesc si te consiliaza sa te incadrezi in buget pentru ca tu sa obtii look-ul visat.

Haideti sa descoperim impreuna hainele care te bucura si care iti creeaza o garderoba accesibila, care te reprezinta si iti amplifica sentimentul de incredere in tine!

Atelier 4 crede mai degraba in stil decat in tendinte, in a-ti aprecia formele corpului si a gasi hainele care ti se potrivesc, texturile, taieturile si culorile potrivite pentru tine si evenimentele la care participi.