Time to love the way you look!

Greu de evitat pantalonii scurţi când vara ne provoacă la soluţii de outfit-uri cât mai „minimaliste”, lejere, răcoroase şi uşor de combinat cu orice avem prin dulap. Pantalonii scurţi exact asta fac şi o fac chic, în orice stil îţi prieşte ţie!

Există recomandari explicite de la designeri si fashioniste pentru croielile care se poarta în vara 2017 , aşa că le-am adunat aici pentru tine, ca să ştii ce cauţi prin magazine şi ca să nu ai îndoieli când faci mix& match cu shorts.
Bineînţeles restricţia cu pantalonii scurţi este legată de silueta şi aspectul picioarelor….dacă avem o constituţie normo-ponderală şi celulita nu chiar evidentă, purtăm scurt! Cam aşa de scurt:

1. Scurţi din jeans – tre’ să fie nefinisaţi, franjuraţi, un pic rupţi, măcar zgâriaţi şi asigura-te că sunt scurţi pe bune!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Scurţi cu croială clasică – de obicei au un pic de manşetă şi se poartă cu top-uri clasice sau cu t-shirt alb. Poţi încălţa balerini sau platforme sau tocuri, după cum te ţin puterile sau…picioarele

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Stil bermude – sunt un fel de răspuns pentru combinaţia dintre clasic, versatil şi practic, prin urmare merg pe culori neutre de gri, alb, bej, kaki, bleumarin sau negru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Scurţi cu talie înaltă –  deşi au fost lansaţi anul trecut, n-au părăsit trendul, probabil pentru efectul spectaculos de alungire a picioarelor. Merg foarte bine cu top-uri scurte, lejere şi cu o pereche de boots, flats sau un pic de toc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Scurţi din in – despre in am vorbit aici, e o minune de ţesătură pentru o vara toridă


6. Salopetă scurtă – e un fel de manifest al simplităţii cu un efect de look fabulos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Salopeta din jeans – pentru un look sport sau unul boem, potriviţi pentru fetele tinere, mereu dinamice şi în căutare de ceva nou şi interesant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Scurţi croşetaţi – e sezonul costumelor de baie, rochiilor, cardiganelor croşetate, fireşte că textura a fost imediat folosită şi la pantalonii scurţi! Sunt comfortabili şi merg perfect in outfit-uri cu accente romantice, ultra-feminine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Scurţi din piele – pielea ca material pentru îmbrăcăminte nu a dispărut niciodată din tendinte, cum putea să lipsească la pantalonii scurţi? Sunt perfecţi pentru fetele îndrăzneţe, cu resurse solide de încredere în sine, care ştiu să provoace (fără a fi vulgare)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Scurţi si glam –  din paiete pentru serile de party