Time to love the way you look!

outfit_site

Acum ai un dulap curat, organizat, aerist si cu piesele vestimentare cele mai potrivite. Minunat! Dar maine rascolesti din nou toate hainele si probezi 5 topuri, 2 perechi de blugi sau mai bine merge o fusta? Ajungi la usa si te intrebi, pantofi cu toc sau balerini? Din nou pleci din casa in intarziere si cu nemultumire in ce priveste tinuta aleasa.

Poti elimina aceasta sursa de stres si pierdere de timp prin compunerea de outfit-uri complete.

Simti ca garderoba ta are nevoie de o gura de aer proaspat? Cheama-ne sa-ti reorganizam dulapul! Remodeleaza-ti garderoba in outfit-uri usor de accesat! Invita-ne la tine acasa!

Potrivesti impreuna cu noi piesele vestimentare si accesoriile pe care le ai deja acasa si te bucuri de tinute noi folosind aceleasi haine. Mai mult decat atat, primesti fotografii cu fiecare outfit, pentru fiecare moment din zi si pentru fiecare sezon, pe care ti le trimitem pe email. Ne dorim sa te bucuri pe termen lung de acest servicu si sa ai la indemana in orice moment, combinatiile de haine pe care le-am ales impreuna cu tine.

Imagineaza-ti o dimineata in care sa iti bei cafeaua in liniste si sa frunzaresti albumul electronic cu outfit-uri! Cat de simplu este sa decizi cu ce te imbraci, in functie de dispozitie, de vremea de afara si de ziua pentru care tocmai te pregatesti (zi de job, intalnire cu prietenii, cina la restaurant, ora de yoga, eveniment sau un party la club)

La finalul intalnirii cu Atelier4 afli si ce articole iti lipsesc din garderoba. Astfel, primesti bonus de la noi, o lista cu piesele vestimentare de care mai ai nevoie pentru a-ti completa garderoba. Daca iti face placere, putem merge impreuna la cumparaturi.

O sedinta de Mix & Match costa 300 de lei.

Contacteaza-ne AICI.